Hemmerik WOZ Service      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 Over ons  AV  Colofon

 


Over ons 


Soort organisatie


Hemmerik WOZ Service is een jong bedrijf waarin gespecialiseerde professionals samenwerken bij het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van de wet WOZ. Door effectief gebruik van internet kunnen wij landelijk werken en zijn het liefst bij een gemeente in huis. Hemmerik WOZ Service is een handelsnaam van HWS Nederland BV. De leiding van Hemmerik WOZ Service is in handen van Harry van Emmerik, een ervaren professional met meer dan 15 jaar ervaring op alle deelgebieden van de WOZ én gemeentelijke belastingen.


Doelgroep

Wij richten ons op gemeenten die de WOZ in eigen beheer uitvoeren of van plan zijn dat te doen. Gemeenten die bij de uitvoering van de WOZ willen samenwerken hebben onze speciale belangstelling.


Doelstelling

Hemmerik WOZ Service is gericht op het leveren van kwaliteit op het gebied van de wet WOZ.  Wij vinden het belangrijk dat de WOZ door iedereen (belanghebbenden, gemeente en de afnemers) als een goed product wordt beschouwd. Wij streven ernaar dat product goed, snel en voor een reële prijs te leveren. Initiatieven die de samenwerking of efficiency in de WOZ bevorderen, ondersteunen we gratis met "services voor iedereen".

 
Dienstenpakket

Hemmerik WOZ Service richt zich op kleinschalige kwalitatieve dienstverlening op het gebied van de wet WOZ. Kleinschalig, omdat wij niet willen dat onze kwaliteit onder de kwantiteit gaat lijden. Kwaliteit, omdat wij ernaar streven dat het bulkwerk goed en goedkoop door de gemeente zelf kan worden gedaan. Wij ondersteunen bij piekbelasting en/of ziekte én bij het verrichten van specialistisch werk of het uitvoeren van een inhaalslag. En wij begeleiden u natuurlijk als u met het zelf verrichten van taxaties of het afhandelen van bezwaren begint.


Visie

Door toenemende automatisering zal op termijn de mogelijkheid ontstaan om doorlopend de waarde te bepalen. De WOZ-waarde zal worden gebruikt in tal van situaties in het financieel/economische en sociale verkeer. Elke gemeente voert, eventueel in samenwerking met andere gemeenten, zelf alle WOZ-werkzaamheden uit. Taxatiebureaus bestaan niet meer. Gemeenten werken rechtstreeks samen met specialisten voor taxaties en/of advies die de eigen capaciteit (tijdelijk) te buiten gaat. De WOZ is een goed product met een mooie prijs.


Meer informatie.

Deze site bevat een globaal overzicht van de diensten die wij bieden. Indien u prijs stelt op een nadere persoonlijke kennismaken, dan doen wij dat graag. Bent U geďnteresseerd in de werkzaamheden die wij voor u kunnen doen, klik dan hier.

Ervaren WOZ-werkers ontmoeten wij graag via deze link.