Hemmerik WOZ Service      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 Over ons  AV  Colofon

 


Steeds meer gemeenten ervaren goed applicatiebeheer

Binnen het vakgebied van belastingen is het inmiddels ondenkbaar dat werkzaamheden zonder computer worden gedaan. Vele duizenden gegevens uit grote databases worden dagelijks met elkaar gecombineerd om te zorgen voor een taxatie, belastingaanslag of invorderingstraject dat correct en zonder fouten verloopt. Zoals de Rijksbelastingdienst zegt, "leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker." Hemmerik WOZ Service voegt hier voor een aantal gemeenten inmiddels ook "beter", "efficiŽnter", "vollediger" en "juister" aan toe. Door goed beheer van de belastingapplicatie kunnen fouten vooraf worden opgespoord en voorkomen. Koppeling van bestanden scheelt tijd, invoerfouten en dubbel opgaaf door belanghebbende.

Goed applicatiebeheer is echter een vak apart. Hemmerik WOZ Service beheerst dit vak ten aanzien van het pakket GouwBelastingen en helpt grote en kleinere gemeenten om samen te werken bij goed applicatiebeheer. Via het pakket TOAD maken wij uw data inzichtelijk en op orde. Als wij een wiel uitvinden, kan dat bij alle klanten rollen. En dat kost dan natuurlijk niets extra, want twee keer betalen voor het zelfde daar doen wij niet aan.

Wilt u ook kennis maken met onze diensten op het gebied van applicatiebeheer? Praat eens met de gemeenten die u al voor gingen en neem deel in onze kennispool.